Gang i indendørs idræt igen
Har du problemer med at se denne mail? Klik her


 

Gang i indendørs idræt igen

 
 
Idrætsforeninger kan igen afvikle både indendørs og udendørs idrætsaktiviteter, herunder holdtræning. Det bekræftede sundhedsmyndighederne onsdag.
 
 
 
 
 
 

Foreningerne skal ind i klimakampen

 
 
Ny undersøgelse giver for første gang nogensinde et indblik i klimaaftrykket i dansk foreningsidræt. Magasinet Idrætsliv har besøgt en af de fire idrætsforeninger, der har åbnet skraldespande, talt kilometer og målt energiforbrug i jagten på en grønnere idræt. Nu venter arbejdet med at omsætte gode intentioner til handling.
 
 
 
 
 
 

Rasmus 'tager en for holdet'

 
 
Det er ofte ungdomstrænerne og klubformændene, der står forrest, når frivillige hyldes for deres indsats i foreningslivet. Men hvad med de mange andre hårdtarbejdende frivillige, som sjældent tager rampelyset? Eksempelvis kassererne. Nu slår en ung volleyballkasserer et bagger-slag for alle landets ’anonyme frivillige’.
 
 
 
 
 
Flere med handicap eller psykiske sårbarheder skal med i idrætsforeningerne
 

Flere med handicap eller psykiske sårbarheder skal med i idrætsforeningerne

 
 
Siden 2018 har Bevæg dig for livet – Parasport og Idræt for Sindet arbejdet for at få flere mennesker med handicap eller psykiske vanskeligheder ind i de danske idrætsforeninger. Succesen har været så stor, at samarbejdet nu forlænges i tre år og udbredes til hele Danmark.
 
 
 
 
 
 

De første 10 danske atleter er udtaget til vinter-OL

 
 
 
 
 

Håndboldkometen Mathias Gidsel er kåret til Årets Fund i dansk idræt

 

Den 22-årige højre back vinder foran cykelrytteren Carl-Frederik Bévort og bryderen Turpal-Ali Bisultanov.

 
 
 
 

Du modtager dette nyhedsbrev da du er tilmeldt vores afdelings nyhedsbrev
Afmeld