Nye corona-anbefalinger klar
Har du problemer med at se denne mail? Klik her


 

Coronapas

 
 
Hvornår skal der vises coronapas i idrætten? Hvem har ansvaret, og hvordan skal det finde sted? Er udøvere, trænere mv. også omfattet af kravet om coronapas? Få svar på 10 spørgsmål om genindførslen af coronapasset her.
 
 
 
 
 
 

Nye corona-anbefalinger

 
 
Der er ikke indført nye restriktioner for idrætsforeninger, og alle aktiviteter kan fortsat afvikles. Kulturministeriet har i samarbejde med DIF og DGI udarbejdet et sæt anbefalinger på børn- og ungeområdet til idrætsforeninger i kommuner og sogne med høj smitte.
 
 
 
 
 
 

DIF Træner 1 og 2

 
 
DIF Træner 1 og 2 er for trænere, der vil blive (endnu) bedre. Nu er de nye datoer for 2022 klar, så tilmeld dig nu.
 
 
 
 
 
 

Mangfoldigt felt kæmper om at blive Årets Sportsnavn

 
 
DIF og Team Danmark afslører yderligere fem nominerede til den fornemmeste idrætspris i Danmark, Årets Sportsnavn. Vinderen kåres til Sport 2021 i Herning 8. januar 2022.
 
 
 
 
 
 

Nyt studie: Ingen 'one size fits all'-løsning

 
 
Ifølge sundhedsstyrelsen er 30 procent af den voksne befolkning fysisk inaktive. Men hvorfor - og hvordan bliver flere aktive? Et nyt studie fra Aarhus universitet, som er finansieret af Bevæg dig for livet, samler op på spørgsmålet.
 
 
 
 
 
 

Du modtager dette nyhedsbrev da du er tilmeldt vores afdelings nyhedsbrev
Afmeld