Silkeborg 10. - 15. juli

Sommercamp 2022

DIF Soldaterprojekt og Det Danske Spejderkorps inviterer igen i år til en hyggelig, sjov og begivenhedsrig sommercamp for veteraner og pårørende.
DIF Soldaterprojekt og Det Danske Spejderkorps inviterer igen i år til en hyggelig, sjov og begivenhedsrig sommercamp for veteraner og pårørende.

DIF Soldaterprojekt og Det Danske Spejderkorps samarbejder igen i år om at give veteraner med udfordringer og pårørende en god oplevelser i uge 28 med en camp for hele familien. Det er en god mulighed for at holde sommerferie med hele familien blandt ligesindede i et trygt og inkluderende fællesskab.

Campen løber fra 10. - 15. juli 2022 og afvikles igen i år i de dejlige omgivelser ved Paradislejren i Silkeborg.

Se video fra en tidligere sommercamp længere nede ad siden.

På campen vil der være en lang række af aktiviteter for hele familien, som I kan give jer i kast med og få nogle gode minder at tage med jer hjem. Du får mulighed for at give dig i kast med; mad over bål, sport på både land og i vand og meget, meget mere. 

I området ved Paradislejren  er der massere af plads til at stille sit telt op eller parkere campingvognen, så vi kan komme i et med naturen og få nogle dejlige dage i fællesskab.

Der vil være mulighed for at låne udstyr til at overnatte i  udenfor, hvis du eller pårørende skulle have ønske om dette.

DIF Soldaterprojekt og campen er et tilbud for veteraner, der har mén som følge af sin udsendelse.

Har du nogle spørgsmål angående campen, så er du velkommen til at kontakte Andreas Carlsen på: acn@dif.dk eller 2146 6862

Vi glæder os til at se jer.

TIlmeld dig campen her

Spørgsmål til Sommercampen?