Adam Matthiesen

Jeg hedder Adam og er 25 år gammel. Jeg er bosat i Aarhus hvor jeg studerer erhvervsøkonomi, Jeg dyrker tumbling på højeste niveau, og har dyrket sporten i over 18 år.

 Min motivation for at stille op til atletkomiteen er den vigtighed jeg syntes der ligger i atleternes medvirken i diskussioner og beslutninger på alle niveauer af sport og idræt. Der er unikke kompetencer og erfaringer hos atleterne, der sjældent udnyttes til fulde da dem som sidder på de store beslutninger ofte er distanceret fra sporten. Jeg tror tendensen til at glemme at inddrage de aktive atleter ligger i at man mener at de skal fokusere på udøvelsen, og overlade administrationen til andre. Her mener jeg at man går glip af de erfaringer man kun kan have ved at være en del af sin sport lige nu. Kulturer og tendenser udvikler sig konstant, og for at forstå dem til fulde, er man nødt til at lytte til de stemmer der har benene på jorden. Jeg vil gerne være en af de stemmer.

Jeg tror jeg kan blive et kompetent medlem da jeg længe har engageret mig i atletrepræsentation igennem det internationale gymnastikforbund, og derudover sidder jeg pt som medlem af atletudvalget i FIGs safeguarding unit, der arbejder med forbedring af den globale gymnastikkultur. Derudover har jeg mange års erfaring mit specifikke forbund, som udøver og som træner på både lokale hold, og juniorlandsholdet.

Bliver jeg valgt vil jeg tage en plads i komiteen dybt alvorligt, og yde et benhårdt stykke arbejde for at forbedre sport og idræt for alle nuværende og kommende udøvere.