Danmarks Sejeste Idrætslærer

Kristian Christrup Larsen fra Lille Næstved Skole blev kåret som Danmarks Sejeste Idrætslærer i 2019. Du skal hjælpe os med at finde Danmarks Sejeste Idrætslærer i 2020 og vinde prisen på 30.000 kroner.
20. okt 2020
Kristian Christrup Larsen fra Lille Næstved Skole blev kåret som Danmarks Sejeste Idrætslærer i 2019. Du skal hjælpe os med at finde Danmarks Sejeste Idrætslærer i 2020 og vinde prisen på 30.000 kroner.

”Hold op, hvor er det fedt. Prisen er virkelig en skøn anerkendelse og et stort skulderklap. Idræt kan noget særligt, og for mit vedkommende gælder det om at skabe plads til den enkelte elevs udfoldelse,” sagde en tydeligt stolt Kristian Christrup Larsen, da han blev kåret som Danmarks Sejeste Idrætslærer i 2019.

Kristian vandt udover æren 25.000 kr. til nyt idrætsudstyr. Pengene har skolen brugt på et tidtagningssystem til idrætsundervisningen samt udstyr til discgolf, som eleverne også bruger i frikvartererne.

Vi gør det igen i 2020 
Vi hylder igen i år idrætsfaget og idrætslærerne med en pris til den sejeste idrætslærer i Danmark. Vi gør det, fordi idræt er et vigtigt fag.

Prisen Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 gives til en exceptionel god idrætslærer, der leverer en alsidig og meningsfuld idrætsundervisning, som skaber bevægelsesglæde og giver eleverne lyst til at deltage og få sved på panden. Danmarks Sejeste Idrætslærer formår på en og samme tid at skabe fællesskab, færdigheder, fairplay og giver alle elever succesoplevelser med idræt.

2020 har været et usædvanligt år pga. af Covid-19. Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 har måske brugt idrætten på en særlig måde og fået det bedste ud af situationen.

Indstil din idrætslærer, dit barns lærer eller din kollega

Har du eller dit barn en fantastisk idrætslærer i skolen? Eller er din kollega Danmarks Sejeste Idrætslærer og fortjener at blive hyldet. Gå ind på www.skoleol.dk og lav din indstilling. Det er muligt at indstille frem til og med den 18. december 2020.

Blandt alle de indstillede lærere udvælger et ekspertpanel fra Skole OL, DIF, Salling Group og Dansk Skoleidræt tre finalister, som går videre til et finaleheat. Efter at have besøgt de tre finalister, udvælges vinderen af samme ekspertpanel. Danmarks Sejeste Idrætslærer kåres i februar 2021. Præmien er 25.000 kr. til brug på nye redskaber eller andet grej til idrætsundervisningen på skolen samt 5.000 kr. til en skole- eller klassefest.

Prisen Danmarks sejeste idrætslærer blev lanceret for første gang i 2019. Prisen lanceres af Skole OL i samarbejde med DIF, Føtex, Bilka, Netto og Dansk Skoleidræt.