Ny udviklingschef i DIF

Karin Ingemann bliver ny udviklingschef i DIF.
15. jun 2020
Karin Ingemann bliver ny udviklingschef i DIF.
Efter en grundig ansættelsesproces med mange gode kandidater er valget som ny udviklingschef i DIF nu faldet på Karin Ingemann. 
 
Karin Ingemann er 53 år og oprindelig uddannet jurist fra Københavns Universitet. Hendes karriere har dog været præget langt mere af strategisk udvikling end af juridiske sager.
 
Karin Ingemann kommer først og fremmest med solid ledererfaring og har de seneste 16 år været leder inden for det offentlige. Hun forlader en stilling som kontorchef for Kontoret for Forebyggelse og Medborgerskab, hvor hun tillige er leder af Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme, som hun selv har stået for opbygningen af. Begge enheder hører til i Styrelsen for International Rekruttering og Integration. 
 
Tidligere har Karin Ingemann som kontorchef stået for etableringen af Kontoret for Sårbare Unge under Socialstyrelsen, hvor hun også var primus motor for blandt andet opbygningen af en ny rådgivningsenhed på kriminalitetsområdet.
 
Derudover tæller cv’et bl.a. 4 ½ år hos KL og 12 år i Socialministeriet, hvor Karin Ingemann blandt andet var ledelsessekretær for departementschefen, kommunikationschef og kontorchef.
 
 Det er således en erfaren kvinde og en stærk leder, som bliver chef for DIF Udvikling.
 
 Karin Ingemann får første arbejdsdag i DIF mandag den 17. august 2020.