Vær med til at sætte retningen for dansk idræt

Hos DIF er vi i gang med det strategiske og politiske arbejde, der skal styrke og udbrede idrætten fra 2021 til 2024 – og du er inviteret med i maskinrummet, og har mulighed for at vinde 4 X 5 billetter til Sport 2019 i Herning.
15. okt 2019
Hos DIF er vi i gang med det strategiske og politiske arbejde, der skal styrke og udbrede idrætten fra 2021 til 2024 – og du er inviteret med i maskinrummet, og har mulighed for at vinde 4 X 5 billetter til Sport 2019 i Herning.

DIF’s politiske program er den overordnede strategi for DIF og alle 62 specialforbunds fælles arbejde for dansk idræt. Her sætter vi mål og rammer for indsatser rettet mod fx:

• bedre træneruddannelser
• styrket digitalisering
• idrættens sociale rolle
• samarbejde med kommercielle aktører

Måske har du ønsker til andre indsatsområder, og dem vil vi gerne høre om. Som en vigtig del af det politiske program, skal vi blive klogere på, hvordan frivillige foreninger ser på fremtiden. Og det er her, I som forening kommer ind i billedet. Giv din mening til kende via spørgeskemaet, som er sendt via mail til alle foreningers formænd eller kasserere. 

Vind 4 X 5 billetter til Sport 2019

Din mening er vigtig, og derfor udlodder vi 4 X 5 billetter til Sport 2019 i Herning. Vinderen udtrækkes blandt alle besvarelserne.

Vi opfordrer alle foreninger til at besvare spørgeskemaet inden mandag den 21. oktober.

På forhånd tak for din besvarelse.

Læs også: