Nye ukendte billeder

Museets billedesamling rummer så mange spændende idrætsbilleder, så vanen tro bringer vi også i dette nyhedsbrev nye, ukendte billeder. Genkender du et eller flere af stederne, begivenhederne eller personerne på billederne, så kontakt daglig leder Per Leon Jørgensen på plj@dif.dk med angivelse af hvilket billede, det drejer sig om. På forhånd tak fra DIF Museum!
27. mar 2019
Museets billedesamling rummer så mange spændende idrætsbilleder, så vanen tro bringer vi også i dette nyhedsbrev nye, ukendte billeder. Genkender du et eller flere af stederne, begivenhederne eller personerne på billederne, så kontakt daglig leder Per Leon Jørgensen på plj@dif.dk med angivelse af hvilket billede, det drejer sig om. På forhånd tak fra DIF Museum!

Hædring med håndtryk og Dannebrog i baggrunden

Hvem er de unge mennesker og hvad bliver de hædret for?

 

To herlige gymnastikbilleder med lidt specielle træningsforhold

 

 

De to personer yderst til venstre er genkendt af Else og Kurt Trangbæk som Freddy Jensen og Erik Velin, men hvem er de andre og hvor foregår træningen?

 

Klar til afrejse

Billedet er fra starten af 1930, men hvem er personerne og hvor kommer de fra?

 

Svømmere på Helgoland

Hvem er de fire flotte svømmere, der er fotograferet på Helgoland Badeanstalt?

 

Skydeskiverne inspiceres

Er der nogen der kan genkende disse herrer, der ivrigt kontrollerer måltavlerne på skydebanen?