Ungdomsfond efterlyser ansøgninger

Personer med forbindelse til foreningslivet inden for alle idrætsgrene under DIF kan søge fonden.
19. feb 2019
Personer med forbindelse til foreningslivet inden for alle idrætsgrene under DIF kan søge fonden.
DBU's Ungdomsfond af 18. maj 1964 støtter blandt andet danske idrætsudøvere, herunder idrætsledere, der uforskyldt er kommet i nød som følge af sygdom eller ulykke eller anden uforskyldt årsag. Betingelsen for at modtage støtte fra DBU’s ungdomsfond er, at vedkommende gennem en længere periode har været medlem – aktivt eller passivt – i en idrætsgren under Danmarks Idrætsforbund i et af DIF’s 62 specialforbund.


”Der er mulighed for en økonomisk opmuntring, hvis ens livsbetingelser er blevet ændret væsentligt i en negativ retning, og derfor kan vi kun opfordre folk til at søge DBU’s Ungdomsfond, hvis de føler, de falder ind under denne kategori,” siger bestyrelsesmedlem i fonden Christian Pedersen.

Ansøgningsprocessen foregår via NemID og kan tilgåes her.

Ansøgningsfristen er den 15. april kl. 13.