Rettelse til sidste Museumsnyt

Vi bragte i sidste nyhedsbrev en forkert tekst, og det beklager vi meget! Derfor sender vi her den korrekte tekst om Georg Eyser, der imponerede i gymnastik i 1904 ved OL i Skt. Louis. Læs den herunder. Der var med nogle browsere også problemer med opsætningen, som vi også fremover vil tage højde for. Tak for at gøre os opmærksomme på disse ting, vi sætter pris på jeres årvågenhed.
8. nov 2018
Vi bragte i sidste nyhedsbrev en forkert tekst, og det beklager vi meget! Derfor sender vi her den korrekte tekst om Georg Eyser, der imponerede i gymnastik i 1904 ved OL i Skt. Louis. Læs den herunder. Der var med nogle browsere også problemer med opsætningen, som vi også fremover vil tage højde for. Tak for at gøre os opmærksomme på disse ting, vi sætter pris på jeres årvågenhed.