Nye bestyrelsesmedlemmer valgt til Team Danmark

Kulturministeriet har præsenteret en ny Team Danmark bestyrelse med et stort udvalg at medlemmer indstillet af DIF. Kenneth Kruse Larsen, Anne Engdal Stig Christensen og Lykke Friis er nye medlemmer, mens Flemming Knudsen er genvalgt.
31. maj 2018
Kulturministeriet har præsenteret en ny Team Danmark bestyrelse med et stort udvalg at medlemmer indstillet af DIF. Kenneth Kruse Larsen, Anne Engdal Stig Christensen og Lykke Friis er nye medlemmer, mens Flemming Knudsen er genvalgt.

Kulturminister Mette Bock har udpeget tre nye bestyrelsesmedlemmer for perioden 1. juni 2018 til 31. maj 2022. 

De nye bestyrelsesmedlemmer er Kenneth Kruse Larsen, tidligere badmintonlandstræner og i dag studielektor ved Aalborg Universitet, Anne Engdal Stig Christensen, indholdsdirektør på TV2 samt Lykke Friis, prorektor ved Københavns Universitet. Derudover har Mette Bock genudpeget Flemming Knudsen, medlem af DIF’s bestyrelse. Sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer skal de fortsætte arbejdet for talentarbejde og elitesport i Danmark. 

Kulturminister Mette Bock er tryg ved det nye valg, der skal bidrage til begejstring i hele både indland og udland:

”Jeg er sikker på, at den nye bestyrelse vil arbejde benhårdt for, at dansk elitesport også fremadrettet kan levere atleter og præstationer i verdensklasse. De store danske resultater skaber begejstring i hele Danmark. De nye medlemmer har bred erfaring med fra idrætslivet såvel som fra erhvervslivet og forskningsverdenen, og jeg er overbevist om, at de bliver en stor gevinst for Team Danmarks bestyrelse.

Formand for DIF Niels Nygaard har store forventninger til det kommende samarbejde med den nye bestyrelse:
”Det er fire meget kompetente og engagerede personer, som kulturministeren har udpeget. Vi ser i DIF frem til samarbejdet med den nye Team Danmark-bestyrelse om de store opgaver, der venter forude, og som jo bl.a. omfatter forberedelserne til OL og PL i Tokyo i 2020.”

Team Danmarks bestyrelse fra 1. juni 2018:

  • Frank Jensen, overborgmester i Københavns Kommune (formand)
  • Flemming Knudsen, medlem af DIF’s bestyrelse
  • Susanne Ward, tidligere elitesejler og formand for Aktivkomiteen
  • Poul Sand, erhvervsmand samt bestyrelsesmedlem og -formand
  • Pia Holmen, direktør i Dansk Svømmeunion
  • Lykke Friis, prorektor for Københavns Universitet
  • Kenneth Kruse Larsen, studielektor ved Aalborg Universitet
  • Anne Engdal Stig Christensen, indholdsdirektør for TV2