Presseinvitation til årsmøde

DIF’s årsmøde 2017 afvikles lørdag 6. maj kl. 9 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Pressen er hermed inviteret til at dække mødet.
2. maj 2017
DIF’s årsmøde 2017 afvikles lørdag 6. maj kl. 9 i Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Pressen er hermed inviteret til at dække mødet.

Kulturminister Mette Bock (LA) deltager også ved årsmødet, hvor hun holder tale. DIF’s formand Niels Nygaard genopstiller, og han kan ved årsmødet fejre 10 år som formand, ligesom han kan fejre 25 års medlemskab af DIF’s bestyrelse.

Ved årsmødet skal repræsentantskabet stemme om en lovændring, som vil tillade midlertidige medlemskaber af DIF. Lovændringen udspringer af IOC’s beslutning om at inkludere fem nye idrætter ved OL i Tokyo ved at tildele med midlertidig olympisk status. Midlertidige olympiske idrætter skal ligesom faste olympiske idrætsgrene være medlemmer af de nationale olympiske komitéer, hvilket i Danmark er DIF.

Tilmelding sker til kommunikationskonsulent Lars Hestbech, lhe@dif.dk 23 32 37 84

Hent årsmødemateriale:

Invitation
Årsmødematerialet samlet
Skriftlig årsberetning