Endeligt afgjort: Hobro taberdømt mod AGF

DIF-idrættens Højeste Appelinstans har afvist Hobros appel. Dermed er klubben endeligt taberdømt 0-3 i kampen mod AGF.
3. feb 2016
DIF-idrættens Højeste Appelinstans har afvist Hobros appel. Dermed er klubben endeligt taberdømt 0-3 i kampen mod AGF.
Onsdag morgen faldt den endelige afgørelse i sagen om Hobros manglende spillercertifikat for Adama Tamboura i kampen mod AGF den 11. september 2015. DIF-idrættens Højeste Appelinstans har afvist Hobros appel fra Fodboldens Appelinstans.

”DIF-idrættens Højeste Appelinstans kan afvise sager, der allerede er behandlet i to instanser. Det har appelinstansen valgt at gøre i denne sag, hvor begrundelserne i de to instanser i DBU-regi overordnet har været den samme, og hvor sagen ikke er anset for at være af principiel karakter,” siger Mads Boesen, juridisk sekretær for DIF-idrættens Højeste Appelinstans.

Dermed fastholdes afgørelsen om, at Hobro taberdømmes 0-3. Sagen er nu endeligt afgjort før starten på forårssæsonen.

Læs kendelsen her.