IOC-præsident gæster Danmark

IOC’s præsident, Thomas Bach, bliver blandt hovedtalerne ved DIF Kongres 2015.
16. jan 2015
IOC’s præsident, Thomas Bach, bliver blandt hovedtalerne ved DIF Kongres 2015.

Når DIF’s store idrætskongres løber af stablen den 5.-7. marts, bliver det med præsidenten for den Internationale Olympiske Komité, Thomas Bach, på talerstolen.

Thomas Bach, der blev valgt til den magtfulde olympiske toppost i 2013, kommer blandt andet til at tale om de nye vinde, der blæser over IOC for tiden i forhold til den netop vedtagne Olympisk Agenda 2020 samt hans syn på idrættens rolle i det internationale samfund. 

”Vi er selvfølgelig meget glade for, at Thomas Bach for første gang i sin tid som IOC-præsident lægger vejen forbi Danmark. Han kommer til at indgå i et forvejen ambitiøst kongresprogram, hvor der blandt andet skal diskuteres forandringer og nye tider i idrættens verden såvel nationalt som internationalt. Netop Thomas Bach har været repræsentant for nye tanker i IOC-regi, og derfor passer han godt ind i programmet på DIF-kongressen,” siger DIF’s formand Niels Nygaard.

Thomas Bach taler på DIF Kongres 2015 torsdag den 5. marts. Samme dag vil blandt andre også kulturminister Marianne Jelved og kronprins Frederik, som er medlem af IOC, være på talerstolen.

Uddybning af program og tilmelding til kongressen for interesserede deltagere kan ske her.

Pressen modtager særskilt invitation i midten af februar.

Venlig hilsen

Jacob Bech Andersen
DIF Kommunikation
Mobil 24 41 12 13, mail jaa@dif.dk