On-Sports julekalender hitter

Over 60.000 har fulgt med i On-Sports julekalender på Facebook.
11. dec 2014
Over 60.000 har fulgt med i On-Sports julekalender på Facebook.

Hver dag frem til jul åbner On-Sport en låge i deres julekalenderserie af 12 konkurrencer, hvor de udfordrer en sportsudøver. Indtil videre har brugerne på Facebook blandt andet gættet med på, hvor mange skud håndboldspilleren Kristina Kristiansen skulle bruge på at ramme fem clementiner, og hvor langt golfspilleren Andreas Hartø kunne skyde den lille citrusfrugt. Her er videoerne blevet set mere end 60.000 gange.

”Vi har med julekalenderen forsøgt at ramme både store og små sportsgrene lige fra dart til fodbold. Derfor er vi glade for at se, at den er blevet et hit, hvor så mange følger med og deltager i quizzen, der også har fede præmier på spil,” siger Kasper Malling Kjer, redaktør på On-Sport.

Forbundene har doneret præmier, der sammen med billetter til sportsgallaen Sport 2014 i januar står på højkant til den, der med det rigtige svar bliver trukket ud blandt deltagerne.

Med 13 dage til jul er der stadig gode chancer for at vinde ved at gætte med, når blandt andet ketsjerkongerne i badminton og tennis Jan Ø. Jørgensen og Frederik Løchte tager udfordringen op i næste uge.

Gæt med allerede i dag, hvor den 14-dobbelte DM-vinder i dart Christian Frede Johansen sigter efter clementinen i dartskivens midte:
https://www.facebook.com/video.php?v=754791397909254&set=vb.104241606297573&type=2&theater