Empowerment af kvindelige trænere

Som et led i bestræbelserne på at få flere kvindelige elitetrænere samarbejder DIF med tennisforbundet, svømmeunionen og håndboldforbundet om et nyt udviklingsforløb for kvinderne.
14. maj 2014
Som et led i bestræbelserne på at få flere kvindelige elitetrænere samarbejder DIF med tennisforbundet, svømmeunionen og håndboldforbundet om et nyt udviklingsforløb for kvinderne.
Fælles for de tre forbund er, at de har mange udøvere på kvinde- og herresiden, og at det gælder både blandt bredden og eliten. Fælles for dem er også, at der er en skævhed, når det kommer til elitetrænerområdet, hvor der er langt flere mænd og kvinder.

For at rette op på det billede, har DIF sammen med Dansk Svømmeunion, Dansk Tennis Forbund og Dansk Håndbold Forbund lavet et treårigt udviklingsforløb for kvindelige trænere, der allerede er i gang med en træneruddannelse.

Det er de tre forbund selv, der udvælger relevante deltagere til udviklingsforløbet, som består af et uddannelsesforløb i eget forbund og to årlige netværksarrangementer i DIF-regi. I forbindelse med netværksarrangementerne vil trænerne blandt andet på et personligt udviklingsforløb med udgangspunkt i Insights personprofilanalyse.

Læs mere om udviklingsforløbet og se det detaljerede program for henholdsvis:

Håndbold

Svømning

Tennis