100 dage til ungdoms-OL

Nedtællingen er begyndt til sensommerens store begivenhed.
8. maj 2014
Nedtællingen er begyndt til sensommerens store begivenhed.

Den 8. maj 2014 er der præcis 100 dage til, at IOC’s store ungdoms-OL finder sted i kinesiske Nanjing. Det er anden gang, legene finder sted, og lige som sidst i Singapore 2010 er der lagt i kakkelovnen til en gigantisk event.

DIF’s OL-chef Morten Rodwitt siger:

”Der er ikke nogen tvivl om, at der venter vores talenter en kæmpe oplevelse – ja formentlig deres livs største sportsoplevelse. Facilliterne i Nanjing er i top, og der er alle muligheder for, at de unge atleter kan suge en masse OL-erfaring til sig.”

Danmark ventes at stille op med 15-20 atleter, men truppen er endnu ikke på plads, da kvalifikationsturneringerne stadig er i gang.