Furesø Golfklub vinder miljøpris

På Dansk Golf Unions årlige repræsentantskabsmøde vandt Furesø Golfklub Golfsportens Miljøpris og en check på 75.000 kroner.
25. mar 2014
På Dansk Golf Unions årlige repræsentantskabsmøde vandt Furesø Golfklub Golfsportens Miljøpris og en check på 75.000 kroner.
Det var første gang nogensinde, at prisen blev overrakt. En komité bestående af repræsentanter fra Dansk Golf Union, Friluftsrådet, DIF, Danmarks Naturfredningsforening, Miljøstyrelsen og Dansk Greenkeeper Forening pegede på Furesø Golfklub

Prisen gives til den golfklub, som igangsat eller gennemført den bedste aktivitet til at fremme natur og miljø på golfbanen. Furesø Golfklub blev præmieret på grund af et stærkt engagement i gennemførelsen af forskningsforsøg, der skal fremme bæredygtig drift af golfbanen.

16 klubber havde afleveret en ansøgning, og ud over Furesø Golfklub var også Viborg Golfklub og Hørsholm Golf A/S nomineret til prisen.