Dobbelt dansk badmintonguld

Både det danske herre- og kvindelandshold i badminton vandt EM-guld i weekenden.
17. feb 2014
Både det danske herre- og kvindelandshold i badminton vandt EM-guld i weekenden.

De danske herrer og kvinder er de bedste til at spille badminton i Europa. Det står klart efter søndagens finalesejre ved badminton-EM for hold, hvor det danske kvindelandshold slog Rusland og herrerne vandt over England.

Kvindernes sejr blev sikret af de tre damesingler Line Kjærsfeldt, Sandra-Maria Jensen og 16-årige Mia Blichfeldt, der alle vandt deres kampe og dermed skaffede Danmark en sikker 3-0-sejr.

Hos herrerne tabte Hans-Kristian Vittinghus den første singlekamp, inden Carsten Mogensen og Mathias Boe udlignede ved at vinde første herredouble. Herefter sikrede sejre til Viktor Axelsen og herredoublen Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Pedersen, at de danske herrer for femte gang i træk kan kalde sig europamestre.