Wozniacki vil vinde OL-medalje

Caroline Wozniacki melder sig allerede nu klar til OL i Rio.
12. nov 2013
Caroline Wozniacki melder sig allerede nu klar til OL i Rio.

Danmark kan godt regne med Caroline Wozniacki til OL i Rio. Til gengæld bliver det nok hendes sidste OL. Det afslører hun over for DIF’s magasin Idrætsliv, der er på gaden tirsdag den 12.11.

”For mig har OL altid betydet noget specielt, og jeg vil gøre mit for at komme med til Rio. Det er helt sikkert et kæmpe mål. Det bliver sikkert mit sidste OL, så derfor er det
ekstra vigtigt for mig at give det en chance og vinde en medalje til Danmark. For mig er det prestigen i at være med og prøve at vinde en medalje, der betyder meget for mig. Men også at være en del af den team-spirit, som man har ved at bo i OL-byen. Det er noget, man ikke kan sætte ord på, noget man ikke kan sætte en pris på. Det er helt sikkert noget, som jeg gerne vil have med, inden jeg stopper,” siger Caroline Wozniacki.

Læs det nye nummer af Idrætsliv her.