Vil du være en (endnu) bedre træner?

Nåede du ikke med på efterårets træner 1 og 2, så har du nu chancen til foråret. DIF afvikler igen til februar træner 1 og 2 i Brøndby, og med 1-3 weekender bliver du klædt på til at håndtere trænergerningen med (endnu) større autoritet og viden.
8. okt 2013
Nåede du ikke med på efterårets træner 1 og 2, så har du nu chancen til foråret. DIF afvikler igen til februar træner 1 og 2 i Brøndby, og med 1-3 weekender bliver du klædt på til at håndtere trænergerningen med (endnu) større autoritet og viden.

Måske er du allerede en god træner. Måske drømmer du om at blive det. Med DIF Træner 1 og DIF Træner 2 får du mere end bare gode råd til, hvordan du gør drømmen til virkelighed.

På de to uddannelser får du konkret viden og indsigt i nogle af de mange faktorer, som har betydning for dig som træner – både dem der handler om det fysiologiske, men også dem som har betydning, når du arbejder med mennesker.

Lyder det som noget for dig? Så læs videre her og husk at tilmelde dig inden d. 15. november 2013.