Her kan du opleve DM-ugen

Venues

Aalborg Billardklub

Aalborg Billardklub har til huset på en af de meste centrale placeringer i Aalborg, nemlig på Vesterbro lige ved brolandingen. Foreningen er en af Danmarks største billardklubber og råder over 5 poolborde, 4 caramboleborde, 2 keglebillardborde og 2 snookerborde.

Aalborg Cable Park

Aalborg Cable Park er både navnet på anlægget og foreningen der ligger i/ved Østre Havn i Aalborg. Anlægget består af to kabelstyrede baner på ca. 180 meter. Anlægget og foreningen har været beliggende i Østre Havn siden 2012. Foruden de to kabelsystemer er der omklædningsrum og sauna.

Aalborg Freja

Aalborg Freja fejrer 110-års jubilæum i 2022. Den traditionsrige fodboldklub holder til i den vestlige del af byen tæt ved Limfjorden. Udover de mange flotte græsbaner har klubben også egen kunstgræsbane og indendørshal. Aalborg Freja er desuden værter for den årlige Aalborg City Cup, hvor ungdomshold fra hele Europa mødes til fodboldfest.

Aalborg Rugbyklub

Siden 1966 har Aalborg Rugbyklub (Lynet) haft hjemmebane på Johannesmindevej i Hasseris i den vestlige del af Aalborg. Siden 1992 har foreningen været den eneste rugbyklub i byen. I perioden 1980-1986 blev klubben danske mestre 7 år i træk, samt pokalmestre i 1982, 1984 og 1985. Foruden rugbybane, er der klubhus med omklædningsfaciliteter og styrketræningslokale.

Aalborg Sportshøjskole

Højskolen har fine og attraktive skolebygninger og elevboliger med adgang til attraktive faciliteter samt gode uddannelses-, idrætslige og kulturelle muligheder i nærområdet. Den har i samarbejde med specialforbundene og Danmarks Idrætsforbund landets bedste træneruddannelser i en række idrætsgrene. Foruden at ligge tæt på Aalborg Stadion, så råder Sportshøjskolen over et nyetableret klatre- og styrkeunivers til bl.a. bouldering og CrossFit.

Aalborg Tennisklubs baner

Siden 1919 har Aalborg Tennisklub haft baneanlæg på deres nuværende placering. Oprindeligt var der tre baner, men i 1935 byggede klubben en indendørs tennishal, som frem til 1963 var byens eneste idrætshal. I dag er der 7 udendørs grusbaner på Kastetvej ved Haraldslund, samt Aalborg Tennisklubs klubhus med omklædningsfaciliteter m.m.

Dan’s Pool Hall

Dan’s Pool Hall er en kommerciel pool hall, spillehal og sports café placeret helt centralt i Aalborg. Stedets 11 poolborde har været benyttet til flere Danmarksmesterskaber, og det danner ofte ramme for turneringer for både amatører og elite.

Falcon BMX

Klubben, der har eksisteret siden 1983, holder til i Mulighedernes Park i Skalborg. Her flyttede de til i 2006 i forbindelse med etableringen af en flot ny bane. Til daglig bruges banen af både børn, unge og voksne, og der er plads til begyndere såvel som elite. Mulighedernes Park rummer udover BMX-banen også skatebane, multibane og mange flere aktivitetstilbud.

GAME Streetmekka

GAME Streetmekka Aalborg er et asfalteret gadeidræts- og kulturhus, hvor Aalborgs børn, unge og voksne kan mødes og dyrke gadefodbold, street basket, parkour, hiphop, breakdance, bouldering, street art og alt muligt andet ved streetkulturen. Gadeidrætshuset har plads i en gammel industribygning kun få kilometer fra centrum af byen.

Gigantium

Centret rummer lokaler, der tilsammen dækker et areal på ca. 38.300 etagekvadratmeter. GIGANTIUM består af isarena, istræningshal, storhal, 3 idrætshaller, svømmehal, atletikhal, café, foyer, mødelokaler, m.m. Isarenaen og istræningshal er begge topmoderne skøjtebaner. I isarenaen er der plads til 5.000 tilskuere fordelt på stole- og ståpladser. Både storhallen og idrætshallerne er kendetegnet med højt til loftet, limtræsspær, et stort gulvareal, fleksibilitet og bred anvendelse. Svømmehallen har forskellige slags udstyr såvel som til de yngre og ældre gæster. Caféen laver velsmagende og sund mad både for lille og større sult. Gigantium er hjemmebane for bl.a. Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates.

Havnefronten/Honnørkajen

Aalborgs havnefront har i løbet af de seneste år gennemgået en forvandling. Hvor det før var byens travle industrikvarter, kan du i dag opleve en oase i byens rum med arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi og hyggelig storbystemning - helt ned til vandet. Langs vandet ligger bl.a. Aalborghus Slot, Utzon Center, AAU og Musikkens Hus samt et friluftsbad i umiddelbar nærhed til aktivitetspladsen og Jomfru Ane Parken. Honnørkajen har været centrum for både Tall Ship Races samt DGI Landsstævne i 2017.

Limfjordsbroen

Broen forbinder Aalborg og Nørresundby og er åbent for gående og kørende færdsel hele døgnet. I forbindelse med DM-ugen danner broen ramme for mesterskaberne i High Diving, hvor der vil blive sprunget fra forskellige højder fra et udspringstårn, der bliver bygget og opstillet specielt til dette event.

Løkken Strand

Over 10 km bred sandstrand gør Løkken Strand til en af Nordeuropas bedste strande. Samtidig er Vesterhavet og især området ved Løkken Mole ideelt til aktiviteter på vandet og bruges flittigt til surfing, windsurfing og stand up paddle surfing.

Løvvang Bowling Center

Løvvang Bowling Center er Danmarks største bowlingcenter med 30 baner. Centret blev indviet i 1976 og er blevet udvidet og moderniseret af flere omgange. Centret har afholdt flere mesterskaber, senest i juni 2021 hvor der blev afviklet europamesterskaber i centret. Centret ligger i Nørresundby, ca. 4 km fra Aalborg Havnefront.

Nordkraft (Skraaen og Royal stage)

Nordkraft består af ca. 28.000 m2, som bliver brugt til bl.a. teatre, restauranter, foreningsliv, idræts- og musiske faciliteter og en aftenskole. Huset rummer to idrætshaller samt springfaciliteter og Danmarks største indendørs klatrevæg. Dertil er der flere spejlsale, mødelokaler, fitnesscenter, kampsportslokaler og flere større/mindre scener/sale. Huset rummer også flere spisesteder og en biograf.

Nørresundby Squash- og Tenniscenter

Lige nord for Limfjorden finder man Nørresundby Squash- og Tenniscenter. Her holder Aalborg Squash Klub til, hvor de råder over fire baner og et fint klublokale. Klubben har eksisteret siden 1986 og deler i dag faciliteter med Nørresundby Tennisklub, der har to indendørs tennisbaner i centret.

Nørresundby Idrætscenter

Nørresundby Idrætscenter består af to haller, et svømmecenter med 50m bane, fitnesslokale, bokselokale, billardlokale, mødefaciliteter og overnatning samt en cafe. Hal 1 er hjemmebane for EH Aalborg og har ca. plads til 800 tilskuere. Idrætscentret blev oprindeligt bygget som et friluftsbad under navnet Skansebadet, som stod færdigt i 1968, men er af flere gange og særligt i 1993 blevet moderniseret, hvor man gennemgik en stor ombygning og tilføjede motionscenter, opvarmede bassiner, vandrutsjebane, sauna og dampbad. Der er siden foretaget en renovering i 2018, hvorefter centret fik sit nuværende navn.

Padel Padel Aalborg

Padel Padels center i Svenstrup (syd for Aalborg) er et nybygget indendørsanlæg til padel på 3.900 m2. Det består af i alt 12 indendørs baner, hvor af 2 er single baner og én center court. Banerne, lyset og underlaget er det samme som anvendes på den officielle World Padel Tour.

Skovdalen Atletikstadion

Aalborg Kommune anlagde i slutningen af 1950’erne det nuværende Skovdalen Atletikstadion med cindersbaner. Stadionet blev i 1961 officielt godkendt af IAAF til internationale stævner. I forbindelse med Ungdomslegene i 1979 blev der etableret en ny tartanbelægningen på banerne og stadion fik det udseende det har i dag. Siden dannelsen af Aalborg Atletik & Motion i 1995 har stadionet ca. afholdt 12 atletikstævner årligt, samt afholdt lokalstævner i Skole OL, og forskellige offentlige motionsløb. Foruden løbebanen, er der faciliteter til det fleste atletikdiscipliner, samt et styrkelokale og omklædningsfaciliteter i klubhuset.

Skytteforeningen Kimbrerne

Skytteforeningen har eksisteret siden 1929 og holder i dag til på Kimbrerhøje i Svenstrup blot 10 km syd for Aalborg. Der findes både kort- og langdistancebaner på Kimbrerhøje, hvor der også er adgang til gode klubhusfaciliteter og udendørs terrasse.

Stadionhallerne

Aalborgs stadionhaller består af to idrætshaller, hvor af den ene har kapacitet til ca. 1.800 tilskuere. Derudover findes der også i halkomplekset en gymnastikhal – ofte kaldet ”hal 3”. Hal 1 er hjemmebane for bl.a. basketballholdet Aalborg Vikings og Aalborg Volley. Aalborg Portland Park, hvor superligaklubben AaB har hjemmebane, er også en del af komplekset. I umiddelbar nærhed til anlægget ligger Svømmehallen Haraldslund samt Aalborg Tennis Klubs baner.

Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark er et stort rekreativt område med et væld af aktivitetsmuligheder, f.eks. svømning, udspring, boldspil, vandleg, parkour og meget mere. Der er også legepladser, café, grillområder, lækroge og en smuk natur lige ud til Limfjorden.

Østre Anlæg

Østre anlæg er indviet i 1934/1937 og har siden været Øgadekvarterets rekreative område. Anlægget består i dag af 6,5 ha. Park, med sø, legeplads, stier, blomsteranlæg og boldbaner. Parken ligger få minutters gang fra Aalborg centrum og skal benyttes til afholdelsen af DM i krolf under DM-ugen.

Venues 2023

Det ligger endnu ikke helt fast, hvilke venues, der kommer i spil til DM-ugen 2023.