Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om DM-ugen.

Hvornår er DM-ugen?

DM-ugen finder sted i Aalborg d. 21.-25. juni 2023.

Hvor afholdes DM-ugen?

DM-ugen 2023 finder for andet år i træk sted i Aalborg med centrum på Honnørkajen. Ud over masser af DM-aktivitet på Honnørkajen, afvikles der også DM’er på omkring 20 forskellige andre venues i og omkring Aalborg, fx i Gigantium, Nørresundby Idrætscenter, Aalborg Sportshøjskole, Skovdalen Atletikstadion m.fl.

Hvorfor kan jeg ikke finde information om ungdoms-/junior-DM?

DM-ugen er tiltænkt til seniormesterskaber. Enkelte sportsgrene vælger dog også at afholde ungdoms-DM samtidig, hvis forholdene tillader det. Disse fremgår ikke af DM-ugens app, men på forbundenes egne hjemmesider.

Hvor kan jeg se programmet?

Det overordnede program for DM-ugen kan findes i vores app (søg efter DM-ugen) samt på hjemmesiden her: www.dmugen.dk/program. De specifikke programmer for de enkelte sportsgrenes DM skal findes på de respektive forbunds hjemmesider.

Er der en app for DM-ugen?

Ja, der er en rigtig god app, hvor du kan finde alt nyttig viden om DM-ugen. Download den der, hvor du plejer at hente apps – søg på DM-ugen.

Hvad sker der på Honnørkajen?

På Honnørkajen finder du både masser af forskellige DM’er, tribuner, musik, konferencier, storskærm samt boder, hvor du kan købe mad og drikke. På Honnørkajen kan du ikke blot opleve de sportsgrene, der afvikler DM direkte på havnefronten, men også de DM’er, der foregår på Limfjorden.

Hvordan kommer jeg rundt i Aalborg?

Vi opfordrer til at tage offentlig transport. Fra Honnørkajen går der busser ud til de fleste venues. Tjek i øvrigt vores rutevideoer på Facebook og Instagram, som guider dig til nogle af de større venues. Videoerne er klar i dagene op til DM-ugen.

Hvor kan jeg se mere om DM-ugen?

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DM-ugens Facebook og Instagram, hvor du kan se meget mere om DM-ugen både før, under og efter!

Hvem står bag DM-ugen?

Danmarks Idrætsforbund arrangerer DM-ugen i samarbejde med de 28 deltagende specialforbund og Aalborg Kommune. Danske Spil er partner.

Hvor kommer konceptet fra?

DM-ugen er inspireret af Sveriges ditto, SM-veckan, som har kørt i flere år og er blevet en stor succes. I Norge og Tyskland har man også taget konceptet til sig.

Hvordan bliver vejret?

Vi krydser alt, hvad vi har, for godt vejr til DM-ugen. Hjælp os gerne på den front. Men skulle det ikke blive helt optimalt, så fortvivl ikke. Tag tøj på derefter, de fede sportsoplevelser vil få dig til at glemme alt omkring dig, og du kan altid heppe dig til varmen. Men solen skinner vel altid i Nordens Paris?