Årets Frivillige 2023 skal kåres

Der venter vinderen af prisen 'DIF’s Årets Frivillige' en præmie på 75.000 kroner og en kæmpe hyldest foran hele Danmark ved det store tv-show Sport 23 i Jyske Bank Boxen i Herning .
Der venter vinderen af prisen 'DIF’s Årets Frivillige' en præmie på 75.000 kroner og en kæmpe hyldest foran hele Danmark ved det store tv-show Sport 23 i Jyske Bank Boxen i Herning .

OBS - Indstillingsperioden er slut. Finalister offentliggøres primo december

Indstillede frivillige

På kortet kan du se alle indstillede til 'DIF´s Årets Frivillige 2023´. Du kan læse om de indstillede ved at klikke på de røde markeringer, der er på Danmarkskortet

OM PRISEN

De træner børn. De træner voksne. De arranger stævner, sociale arrangementer og et utal af andre begivenheder. De er dommere, trøjevaskere, foreningsformænd, praktiske hjælpere, klubkasserere og holdledere. De er limen i dansk foreningsidræt, og de skal nu hyldes i stor stil.

Derfor fejrer DIF nu landets friville ildsjæle ved at uddele prisen 'DIF’s Årets Frivillige'. 

Med 'DIF’s Årets Frivillige' har alle danskere mulighed for at indstille en frivillig ildsjæl fra det danske idræts- og foreningsliv. Vinderen af prisen hyldes ved DR’s store tv-show SPORT 2023, som foregår den 6. januar i Jyske Bank BOXEN i Herning.

Med prisen følger hele 75.000 kroner. De 25.000 kroner går personligt til vinderen af prisen. De øvrige 50.000 kroner går til den idrætsforening, som modtageren af prisen repræsenterer. Desuden vil 2. og 3. pladsen modtage 10.000 kroner hver.

Kandidaterne indstilles af medlemmer og andre personer  i tilknytning til de lokale idrætsforeninger. Alle danskere kan indstille en frivillig ildsjæl. Man kan ikke indstille sig selv. For at komme i betragtning til prisen skal man være tilknyttet en idrætsforening under et af DIF’s 62 specialforbund.

Indstillingsperioden kører fra den 8. november til den 24. november kl. 12.00 2023.

En dommerkomité bestående af DIF's direktør Morten Mølholm Hansen, DIF's kommunikationschef Britt Spangsberg og øvrige repræsentanter fra idrættens verden udpeger de tre finalister og den endelige prisvinder.
FAQ

Tidslinje

  • 8. november: Der åbnes for indstillinger

  • 24. november: Der lukkes for indstillinger (kl. 12.00) 

  • 26-28. november: Jury voterer og udvælger tre finalister samt en vinder. 

  • 6. januar: Vinderen afsløres i forbindelse med det store Sport 2023-show i Jyske Bank BOXEN  i Herning