Gå direkte til indhold

Gamle gymnastiksale - nye muligheder

I perioden 2020-2024 gennemfører DIF, Dansk Skoleidræt og Lokale og Anlægsfonden projektet 'Gamle gymnastiksale - nye muligheder'. Projektet er et udviklings- og formidlingsprojekt, der skal udvikle, afprøve og videreformidle konkrete, gode og inspirerende ideer til ombygning og nyindretning af gymnastiksale.

Formålet med projektet er gøre de klassiske skolegymnastiksale bedre egnet til nutidens behov. I dag er der behov for at gymnastiksalene fungerer som faglokaler for idrætsfaget, at de understøtter samarbejdet med idrætsforeningerne (åben skole), og at foreningerne kan anvende dem til foreningsidræt efter skoletid.

10 eksempelprojekter kommer til at indgå i projektets udviklingsfase blandt alle interesserede skoler og kommuner. Her vil der blive udtænkt konkrete bud på, hvordan gymnastiksale kan nytænkes og udnyttes bedre. Fem af dem udvælges til et videre forløb med henblik på realisering.

Vil du være med?
Hvis du råder du over en gymnastiksal, og finder projektet interessant, så kan du ansøge om at blive et af de ti eksempelprojekter. Alt du skal gøre er at udfylde ansøgningsskemaet og sende det til cli@dif.dk senest den 15. april 2020.

DIF, Dansk Skoleidræt og LOA støtter med faglig rådgivning, procesfacilitering og eksperthjælp. Vi medfinansierer desuden hovedparten af udviklingsfasen samt en tredjedel af anlægsomkostningerne.

Der afholdes et informationsmøde den 12. marts 2020 kl. 15-17 i Idrættens Hus. På informationsmødet fortæller vi om projektet, og der vil være mulighed for stille afklarende spørgsmål. Tilmelding til informationsmødet foregår via mail til Casper Lindemann på cli@dif.dk


Information om cookies.

Accepter