Har du problemer med at læse denne mail? Klik her
DIF Foreningsfokus
Brøndby, 11-05-2021

 

På onsdag kan idrætsforeningerne igen slå dørene op til indendørs idræt

 
 
Planen for genåbning af indendørsidrætten er blevet fremrykket, så både børn og unge under 18 år (t.o.m. 17 år) og voksne over 70 år fra på onsdag den 21. april igen kan mødes til idrætsaktiviteter indendørs.
 
 
 
 
 
20210408_Coronastopperflerersfremgangiidrtsforeningerne
 

Corona stopper flere års fremgang i idrætsforeningerne

 
 
Efter to år med vækst falder medlemstallene i DGI og DIF med 89.613 medlemmer i corona-året 2020. Faldet er mindre slemt end frygtet takket være en stor indsats i foreningslivet, men vækker bekymring i forhold til de langsigtede sundhedskonsekvenser.
 
 
 
 
 
 

Nygaard, idrætten og de mange kopper kaffe

 
 
Opfindelsen af den vel nok største danske idrætsstrategi til dato, en forlist fusion med DGI og ikke mindst håndteringen af en barsk corona-krise. DIF’s formand, Niels Nygaard, takker af efter 14 begivenhedsrige år i det, han selv kalder for ”Danmarks mest interessante politiske job”.
 
 
 
 
 
 

Advarsel: Undgå at blive snydt, når I indgår leasingaftaler

 

Flere idrætsforeninger overtales til at indgå leasingaftaler om ladestationer til bl.a. smarthones med lovning om, at leasingudgiften dækkes via reklameindtægter. Fodboldklubben Aabybro IF lærte på den hårde måde.

 
 
 
 

Når idrætten virker

 

Idræt og fællesskaber er godt for krop og sjæl. Det er også tilfældet i DIF Soldaterprojekt, som nu i 10 år har hjulpet skadede krigsveteraner tilbage mod en bedre tilværelse.

 
 
 
 

Det kan du se frem til i 2021

 
 
2020 blev et rædselsfuldt år for idrætten og ikke mindst for de store sportsevents, der var planlagt. Den kommende tid bliver forhåbentligt bedre. Så glem corona for en stund, tag den optimistiske klaphat på og glæd dig til mange af de store idrætsbegivender, der venter os.
 
 
 
 
 
 

Roning rykker online

 
 
 
 
20210410_Kronprinsentrnermedskadedeveteraner
 

Kronprinsen træner med skadede veteraner

 
 
Hans Kongelige Højhed Kronprinsen cyklede fredag eftermiddag de sydsjællandske veje tynde sammen med en gruppe skadede veteraner fra DIF Soldaterprojekt. Træningssamlingen var en del af forberedelserne til sommerens store cykelevent for veteraner Ride4Rehab.
 
 
 
 
 
 

Hvis ikke du ønsker at modtage dette nyhedsbrev:
Afmeld