Har du problemer med at læse denne mail? Klik her
DIF Foreningsfokus
Brøndby, 01-08-2021

 

Brug sommeren på at blive en endnu bedre træner

 
 
Trænger du til træner-fornyelse efter en lang nedlukning? Udnyt sommerferien til at styrke dine trænerkompetencer med et eller flere af vores gratis kurser i Idrættens E-læring.
 
 
 
 
 
 

Anbefalinger til afholdelse af sommerlejre

 
 
 
 
 

Sommerpakke giver idrætten en tiltrængt genstart

 
 
Den netop vedtagne sommerpakke giver med samlet 69 millioner kroner idrætsforeninger mulighed for at skabe flere sunde fællesskaber over sommeren. Det er godt og tiltrængt, lyder det fra DIF.
 
 
 
 
 
 

To nye puljer fra Nordea-Fonden giver din forening nye muligheder

 
 
Nordea-Fonden har åbnet to nye puljer, som din forening måske kan have glæde af: Løbspuljen og Her bor vi-puljen. Du kan bruge denne mulighed til at genstarte fællesskabet i din klub, eller måske har I en god idé til, hvordan I kan bidrage til at skabe større trivsel og styrke fællesskabet i din by.
 
 
 
 
 
 

Sådan kan du være med til at gøre dansk idræt mere grøn

 

DIF Innovation Lab er klar med en række guidelines, der skal hjælpe forbund og foreninger med at mindske CO2-aftrykket med store sportsbegivenheder.

 
 
 
 

Stop hadbeskeder

 
 
Sammen med bl.a. TV2 står DIF bag en kampagne, der skal stoppe de mange hadske beskeder og trusler, som rammer vores atleter.
 
 
 
 
 
 

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

 
 
 
 
 

DIF lancerer fire KV21-mærkesager

 
 
DIF spiller fire mærkesager og en KV21-temaside ind i valgkampen frem mod kommunalvalget, der afvikles den 16. november. Foreningsidrætten kan blive nøglen til at genskabe den fysiske og mentale trivsel samt de fællesskaber, der er gået tabt under corona-krisen.
 
 
 
 
 
 

Problemer med at skaffe trænere?

 

Et nyt idrætskoncept skal testes - og du og din forening kan hjælpe! Den nye webportal SPORTCOACH er målrettet idrætsforeninger, der har svært ved at finde trænere til især deres motions- og ungdomshold.

 
 
 
 

Invitation: Lancering af idékatalog til samarbejde mellem foreninger og banker

 
 
 
 
 

Energibundtet fra Odder

 
 
Gennem to årtier har ildsjælen Casper Dahl været frivillig i Odder Rugby Klub og påtaget sig et hav af opgaver. Også dem han ikke umiddelbart kan løse. I begyndelsen af året blev han af DIF og Ørsted kåret til Årets Energibundt 2020.
 
 
 
 
 
 

Hvis ikke du ønsker at modtage dette nyhedsbrev:
Afmeld