Har du problemer med at læse denne mail? Klik her
DIF Foreningsfokus
Brøndby, 15-04-2021

20210316_bentbrevtilfolketingetogregeringenGivoslovtilathjlpebrnene
 

Åbent brev til folketinget og regeringen: Giv os lov til at hjælpe børnene

 
 
60 idrætsforbund under Danmarks Idrætsforbund står bag et åbent brev, der appellerer til at åbne indendørsidrætten aht. trivslen for især børn og unge. Forbundene repræsenterer til sammen over 1,9 millioner medlemmer - heraf mere end 850.000 børn og unge i alderen 0-18 år.
 
 
 
 
 
20210312_Fortsatlukningafindendrsidrttengrvoldsomtondt
 

Fortsat lukning af indendørsidrætten gør voldsomt ondt

 
 
Idræt er et af de vigtigste værktøjer til at øge både den fysiske og den mentale trivsel. Men endnu er mange børn og unge udelukket fra at kunne dyrke deres idræt. Derfor opfordrer Danmarks Idrætsforbund til, at indendørsidrætten genåbnes hurtigst muligt.
 
 
 
 
 
20210307_OpfordringfraDIFGlemikkedefrivillige
 

Opfordring fra DIF: Glem ikke de frivillige

 
 
Idræt er et vigtigt værktøj til at komme mistrivsel til livs. Derfor er yderligere genåbning af idrætten vigtig, men vi må ikke glemme anerkendelsen og fastholdelsen af de frivillige. De er fundamentale for at aktiviteterne overhovedet eksisterer.
 
 
 
 
 
 

Er I klar til at genåbne?

 
 
Vi har endelig kunnet tage hul på udendørsidrætten igen og venter alle med længsel på at få grønt lys til at genåbne indendørsidrætten. Er jeres klub klædt på til at møde medlemmerne efter en lang nedlukning? Få DIF`s gode råd til genåbningen og hent genåbningsinspiration fra Danmarks Bowling Forbund.
 
 
 
 
 
 

Så er DIF og DGI´s foreningspulje åben for ansøgninger

 
 
 
 
 

Send klubbens piger på en fantastisk sportslejr

 
 
 
 
 

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er åben igen

 

Så er det igen muligt for foreninger at søge DIF og DGI’s coronahjælpepulje om kompensation for tab på grund af coronarestriktioner. Der er 81 millioner kroner til dækning af tab i årets første kvartal.

 
 
 
 

DIF’s trænerkurser er åbne for tilmelding - frist 24. marts

 

Det er igen muligt at tilmelde sig DIF Træner 1- og Træner 2-kurser. Som noget nyt kan halvdelen af kurset nu tages som e-læring.

 
 
 
 

Idrætsliv er på gaden

 
 
Årets første nummer af magasinet Idrætsliv har set dagens lys. Mød blandt andre golfkometen Emily Pedersen, Hall of Fame-stjerne og DIF’s afgående formand, Niel Nygaard.
 
 
 
 
 
 

Hvis ikke du ønsker at modtage dette nyhedsbrev:
Afmeld