Har du problemer med at læse denne mail? Klik her
DIF Foreningsfokus
Brøndby, 06-03-2021

 

Når foreningslivet åbner igen

 
 
Coronakrisen har ramt os alle med en hammer af en styrke, som ingen kunne have forudset. Samfundet er i knæ og Idrætsdanmark ligeledes. Men når udfordringerne har lagt sig, vil fællesskabet sejre. Foreningslivet bliver uundværligt, når Danmark skal genrejses, understreger blandt andre sundhedsminister Magnus Heunicke.
 
 
 
 
 
 

Debatindlæg: Ræk hånden op, når krisen er forbi

 

Danmark er i øjeblikket et land uden aktiviteter i idrætsforeningerne. Sådan ville billedet se ud hele tiden, hvis det ikke var for de frivillige kræfter. Så hjælp dem når vi kommer på den anden side af krisen.

 
 
 
 

Suspenderet sagsbehandling i foreningspuljen

 
 
 
 
 

DIF og Team Danmark er tilfredse med OL-udskydelse

 

IOC har meldt ud, at OL i Tokyo udskydes til 2021. DIF og Team Danmark er tilfredse med beslutningen og igangsætter nu arbejdet med, hvad det kommer til at betyde for det danske OL-arbejde.

 
 
 
 

Forståelse og lettelse: De Paralympiske Lege udsættes også

 
20200324_ForstelseoglettelseDeParalympiskeLegeudsttesogs
 
 
 
 

Sæt din forening på Danmarkskortet

 
 
Hjælp interesserede til at finde din forening på Danmarkskortet og få nye medlemmer.
 
 
 
 
 
 

Fem minutter med en ildsjæl – blæksprutten

 
 

Mette Paabøl Rytsel er bestyrelsesmedlem, redaktør, træner, holdleder, fotograf og social indpisker i sin klub. Med andre ord en ægte ildsjæl. Og så blev hun i vinter kåret til Årets Energibundt 2019. Mød superildsjælen fra Virum Sorgenfri Tennisklub.
 
 
 
 
 
 

Verdens bedste veteraner

 
 
Danske atleter vinder masser af VM- og EM-medaljer, når de kommer op i årene. De ‘gamle’ skyder janteloven til hjørne og træner målrettet på at blive bedst.
 
 
 
 
 
 

Få gode råd om kunstgræsbaner

 

I den nye ’Kunstgræsbaner til idræt’ kan du læse om overvejelser om banestørrelse, kvalitet og opstregning, og så kan du finde eksempler på, hvordan flere idrætter sagtens kan få glæde af den samme kunstgræsbane.

 
 
 
 

Royal Run flyttes til efteråret

 
 
På grund af covid-19 udsættes Royal Run til d. 6. september. Dette sker for at sikre deltageres og tilskueres sikkerhed og sundhed.
 
 
 
 
 
 

Hvis ikke du ønsker at modtage dette nyhedsbrev:
Afmeld