Har du problemer med at læse denne mail? Klik her
DIF Foreningsfokus
Brøndby, 09-07-2020

 

Studiestart, ny by og hvad så med idrætten?

 
 
Det er studiestarttid, og for rigtige mange betyder det, at de fraflytter mindre lokalsamfund og rykker til større uddannelsesbyer uden et særligt stort netværk. Mathilde er en af de 65.714, der er kommet ind på en videregående uddannelse i år. Vi har sat 20-årige Mathilde Ødegaard stævne for at få en snak om at flytte på grund af studiet og om at holde fast i sin idræt.
 
 
 
 
 
 

Sådan gør SAIF Badminton for at få flere unge spillere

 
 
Det er ikke altid nemt at få flere medlemmer. Men SAIF Badminton synes at have knækket koden. Vi har talt med seniorformand Thomas Irving Pedersen, som selv startede i SAIF i 2003, fordi han flyttede til Frederiksberg for at studere på CBS.
 
 
 
 
 
 

Skal dit ungdomshold gratis til Japan?

 
 
SAS sender tre danske ungdomshold i disciplinerne atletik, basketball og karate til Japan som ’Future Olympians’.
 
 
 
 
 
 

Brug Facebook til at skyde sæsonen godt i gang

 
 
Facebook er et rigtig godt værktøj til at skabe synlighed og opmærksomhed omkring jeres forening. Vi har i samarbejde med Idrættens Medieudvalg produceret en række videoer, som kan hjælpe jer med at få mere ud af Facebook.
 
 
 
 
 
 

Granulatet skal blive på kunstbanen

 
 
Det stigende antal af kunstgræsbaner herhjemme har givet anledning til bekymring, når det handler om deres påvirkning af miljøet. Der er behov for information om temaet. Miljøstyrelsen udgav i 2018 en vejledning, og de væsentligste pointer er nu omsat til små let tilgængelige anbefalinger.
 
 
 
 
 
Fodbold
 

Flertal af danske kommuner støtter udsatte borgere til idræt

 
 
58 kommuner har i dag puljer til at støtte udsatte borgeres idrætsdeltagelse, viser en ny undersøgelse. DGI og DIF håber i samarbejde med den ny regering at få de sidste kommuner med.
 
 
 
 
 
 

Hvis ikke du ønsker at modtage dette nyhedsbrev:
Afmeld