Har du problemer med at læse denne mail? Klik her
DIF Foreningsfokus
Brøndby, 25-09-2021

 

71 pct. af DIF´s idrætsforeninger ser lyst på fremtiden

 
 
Det ser lyst ud for foreningslivet, hvis man spørger idrætsforeningerne under DIF. 2.250 foreninger har deltaget i en spørgeskemaundersøgelse om deres hverdag og holdninger.
 
 
 
 
 
 

Idrætten styrker den digitale jagt på frivillige

 

Digitale services kan hjælpe foreningerne med viden om medlemmernes ønsker og behov. De første erfaringer viser et stort potentiale for at rekruttere frivillige blandt de eksisterende medlemmer i foreningerne.

 
 
 
 

Kontroversiel regel droppes

 
 
 
 
 

Holger Danske

 
 
Verdens bedste juniorspiller, vinder af en Grand Slam for juniorer, yngste danmarksmester i tennis, Danmarks yngste Davis Cup-spiller nogensinde og nomineret til Bestsellers Olympiske Håb. Holger Rune har taget tennisverdenen med storm, og han er ikke bange for at stikke næsen frem, selvom det kan give nogle knubs. Og så er han stadigvæk kun 16 år gammel.
 
 
 
 
 
 

Her er de nominerede til Årets Energibundt

 
 
Siden begyndelsen af november er flere end 400 frivillige fra hele landet blevet indstillet til Danmarks Idrætsforbund og Ørsteds pris, Årets Energibundt. Nu er tre nominerede fundet, og et dommerpanel afgør, hvem der skal have prisen og de 75.000 kroner, der følger med æren.
 
 
 
 
 
 

Mine spillere skal have gode oplevelser

 
 
Alma Teen O’Dwyer var kun 12 år, da hun blev ansvarlig træner for en flok unge fodboldpiger i Espergærde IF. Hun taler som en veninde med spillerne, kommunikerer som en voksen med forældrene, og så nyder hun, at det vælter ind med fodboldglade piger til hendes træning.
 
 
 
 
 
 

Vær med til at forebygge spiseforstyrrelser i foreningslivet

 
 
I kontakten med sportsudøverne er det vigtigt, at man er bevidst om at vægt, kropssammensætning og udseende. Det kan være ømtålelige emner - især for unge i puberteten.
 
 
 
 
 
 

Alt hvad du skal vide om spiseforstyrrelser på 20 minutter

 
 
 
 
20191217_VerdensmesterbliverretsSportsnavn
 

Verdensmester bliver Årets Sportsnavn

 
 
Årets Sportsnavn 2019 bliver enten sejleren Anne-Marie Rindom, cykelrytteren Mads Pedersen eller herrelandsholdet i håndbold. DIF og Team Danmark har valgt de tre finalister blandt et uhyre skarpt felt af kandidater. Vinderen kåres til Sport 2019 i Herning 4. januar 2020.
 
 
 
 
 
 

Danmarks 10 største talenter nomineret til kåringen af Årets Fund

 
 
 
 
 

Hvis ikke du ønsker at modtage dette nyhedsbrev:
Afmeld