Gå direkte til indhold

Vi tilbyder

DIF Innovation Lab kan hjælpe virksomheder og iværksættere til at få en adgang til idrætten, til vores eliteatleter, til vores sportevents, til vores specialforbund og til vores foreninger med mange hundrede tusinde daglige idrætsudøvere, hvor der er en efterspørgsel efter nye produkter, services og teknologier, der samtidig kan udvikle idrætten.

Du får sparring på udviklingsprojekter og bliver sat i kontakt med samarbejdspartnere indenfor idrætten. Vi understøtter også udviklings- og testforløb i tæt samarbejde med idrætsforbund, idrætsudøver eller eventarrangører.

Finansiering
Vi får mange spørgsmål om finansiering af startups og projekter. Vi anbefaler at bruge databasen The Hub, hvor det er muligt at skræddersy din søgning, så du finder netop det match, der kan rykke din virksomhed tættere på målstregen:
thehub.dk/funding

Sportsdata
I DIF gennemfører vi hvert år en undersøgelse blandt vores 62 Specialforbund og deres medlemmer rundt om i landet. Og denne data er frit tilgængelig. Så hvis du mangler data omkring markedspotentiale, målgrupper eller medlemsudvikling indenfor en specifik sportsgren i de sidste 10, 20 - ja helt op til 123 år, så kan du finde denne data her:
dif.dk/da/politik/vi-er/medlemstal