Gå direkte til indhold

VM sejlsport 2018

Idrættens Innovationslab og projektteamet omkring VM sejlsport 2018 har indgået et samarbejde om at udvikle en innovationscamp, der styrker tilskueroplevelsen og samtidig skaber nye vækstmuligheder for danske virksomheder.

Hvorfor

Aarhus er vært for den største sejlsportsbegivenhed i Danmark til dato, når der i perioden 30. juli –12. august 2018 afholdes VM for alle OL-sejlsportsklasser. Der deltager 1.500 sejlere fra 100 nationer i 1.100 både, når der sejles kvalifikations- og finalesejladser over 10 dage. Eventen er  en unik mulighed for at koble virksomheder og sejlsporten  – og dermed skabe mulighed for ny viden, eksport og vækst længe efter VM.

Hvem

Idrættens Innovationslab, Aarhus kommune og Dansk Sejlunion indgår i samarbejdet om at koble erhvervsliv og deltagere på nye måder gennem en innovationscamp. Derudover deltager virksomheder som Xsided og Whipperkids.  


 

Hvordan

Idrættens Innovationslab står for at planlægge og facilitere innovationscampen under VM i sejlsport 2018. Innovationscampen skal vil bestå af innovationsforløb, eksponering, vidensdeling og matchmaking.

 

Om eventet

Du kan læse mere om Hempel Sailing World Championships Aarhus 2018 på hjemmesiden: www.aarhus2018.com

 

.