Gå direkte til indhold

Reduktion af ankelskader

Forbund, forskere, Idrættens Innovationslab og virksomheden Spraino er sammen ved at teste et nyt produkt, som skal hjælpe idrætsudøvere med at undgå forstuvninger i ankelleddet.

Hvorfor

Sportsskader er et stort problem i både elite- og fritidsport. Forstuvninger af ankelleddet er det største problem og udgør årligt op mod 30% af alle sportsskader. De første videnskabelige studier af anvendelsen af Spraino viser meget lovende resultater i forhold til at forebygge forstuvninger og dermed at kunne hjælpe rigtig mange med ankelproblemer.
Sko med Spraino
Spraino sættes på ydersiden af skoen og hjælper med at reducere forstuvninger af ankelleddet.

 

 

Hvem

I forskningsprojektet indgår klubber indenfor basketball, badminton, håndbold, volleyball og floorball, der vil teste Spraino i efteråret 2017. Projektet sker i samarbejde med Klinisk Forskningscenter på Amager-Hvidovre Hospital. 

Hvordan

Idrættens Innovationslab giver sparring samt etablerer kontakt mellem Spraino og specialforbund om at teste produktet i praksis.
Hvis du gerne vil høre mere eller kender nogen, vi skal tale med, så giv endelig en melding på innovationslab@dif.dk

Om spraino

Spraino ApS er en dansk start-up med en mission om at forebygge ankelskader. Det har ført til udviklingen af en ny teknologi, der kan beskytte mod de almindeligste typer af ankelforstuvninger ved indendørs sport. Se mere på www.spraino.com.