Gå direkte til indhold

DIF19 Sport Hack

DIF19 sport hack var et tidsbegrænset hackathon, hvor deltagerne skulle samarbejde at ’hacke’ fremtidens idræt og idrætsoplevelser. Deltagerne fik blot 24 timer til at udvikle et bud på fremtidens løsninger til dansk idræt.

Hvorfor
Danmarks idrætsforbund har en vision om at gøre Danmark til verdens mest aktive nation. Det er en ambitiøs vision, og med DIF19 Sport Hack ønsker Danmarks Idrætsforbund at bringe alle med en passion for idræt og innovation sammen for at udvikle ideer til at bevæge idrætten fremad. 

 

Hvem
Til DIF19 SPORT HACK deltog 125 personer med en bred vifte af forskellige baggrunde, såsom udviklere, atleter, erhvervsfolk, designere og specialforbund. 

 

Hvordan
Deltagerne kunne enten deltage med deres egen idé eller vælge et af de udvalgte projektområder, som repræsenterer nogle af de udfordringer, som dansk idræt står overfor.
De 125 deltagere fik 24 timer til at udvikle de løsninger, der kan forme dansk idræt i fremtiden. Vinderprojektet blev udnævnt under DIF's årsmøde og modtog 25.000 kr. og direkte adgang til et udviklingsforløb i Danmarks Idrætsforbund. 

Læs mere på: DIF19