Gå direkte til indhold

Lad dig inspirere fra tidligere ansøgere

i 2019 fik 166 foreninger tilført penge til deres familieinitiativer - her er et udpluk af, hvilke initiativer vi valgte at forgylde.

IF Alliancen fik 15:000 til nyt hold med familie cross gym / smart training
Et familie hold med effektiv træning med udgangspunkt i cross gym og smart training. Begge disse funktioner kan tilpasses flere generationer og samtidigt gøre båndet mellem forældre og børn stærkere i takt med de udvikler sig sammen. Øvelserne bygger på at vi skubber, trækker, hopper, løber, kaster og klatrer. Træningen skal hjælpe til med at opbygge muskler, styrke, knogler og hurtighed gemmen leg og øvelser tilpasset til den enkeltes niveau.

Gjellerup Sdr. S.G. & I fik 20.000 til familieræs for far, mor og børn 
Familieræs hvor far "er på redskaber" sammen med børnene, mens mor får sig rørt med mor(voksen)gymnastik. Bagefter tager mor over - enten fortsat på redskaber eller giver børn frokost (tænkt som lørdag eller søndag formiddag-aktivitet), mens far får sig rørt - enten med gymnastik eller med boldspil, som kunne være hockey. Familiefræs 1 er for voksne-børn -0-6 år. Familiefræs 2 er tænkt for voksne-børn-7-12 år, og her skal børnene ind i mellem spille hockey med far eller mor.

Humble Håndbold fik 15.846 kr m.m. til mørkehåndbold
Mørkehåndbold: Håndbold skal være sjovt og hyggeligt. Man skal kunne grine sammen. I mørket har hverken størrelse eller niveau nogen betydning for at få en god oplevelse ud af det. Her er plads til alle, store som små, uanset niveau, så er der garanti for en sjov oplevelse. Børn og voksne kan sammen kaste sig ud i sjove forhindringer og en spændende håndboldkamp.