Gå direkte til indhold

Rundt om trænerrollen

 • Bliv klædt på til at træde ind i og ikke mindst udfylde hele trænerrollen – fra det der foregår under træning til alt det uden om.

  KURSUSBESKRIVELSE

  Udbytte
  Deltagerne bliver gjort bevidste om de personlige og menneskelige forhold, der gør sig gældende i forbindelse med trænergerningen herunder træneren som ekspert, formidler og leder. Deltagerne vil blive introduceret for grundlæggende læringsteori, coaching, teamwork og faktorer, der har indflydelse på udøvernes motivation, så deltagerne kan vurdere hvilke indsatsområder, der er mest aktuel i deres situation og dermed være genstand for videre fordybelse. Endelig vil deltagerne får indsigt i, hvad der kræves af en succesrig træner, hvilket skal virke som grundlag for en egenvurdering.

  Målgruppe
  Klubtrænere og instruktører.

  Indhold
  Konkret viden om de forhold som er grundlaget for at få succes som træner og opnå gode resultater. Vi bruger materialet Trænerrollen.

  Pris
  Kr. 4.000

 • Kurset giver dig en kort introduktion til, hvad idrætspsykologi er. Du får tre konkrete værktøjer til at begynde at bruge idrætspsykologien i den daglige træning.

  KURSUSBESKRIVELSE

  Udbytte
  Kurset giver et kortfattet overblik over idrætspsykologiens metoder og virkefelter.

  Målgruppe
  Idrætsudøvere, trænere, instruktører og ledere, som ønsker indsigt og viden om idrætspsykologiens grundelementer.

  Indhold
  Hvad er idrætspsykologi? Hvem kan anvende idrætspsykologi? Krop og psyke. Du kan mere, end du tror. Hvordan anvende idrætspsykologi? Idrætspsykologisk træning.
  Vi bruger materialet Idrætspsykologi - ja - tak.

  Pris
  Kr. 2.975

 • Præstationer handler om andet og mere end blot den fysiske og taktiske formåen. Kurset introducerer dig til de forskellige temaer, fx koncentration, teambuilding, selvtillid og mentale træningsmetoder.

  KURSUSBESKRIVELSE

  Udbytte
  Deltagerne vil få en dybdegående gennemgang af de idrætspsykologiske redskaber, trænere og udøvere kan benytte sig af i forbindelse med træning og præstation.
  Deltagerne vil blive udstyret med den viden, der skal til, for at kunne arbejde videre med de grundlæggende idrætspsykologiske momenter, der er relevant for deres idrætsgren.

  Målgruppe
  Idrætsudøvere, trænere, instruktører og ledere, der ønsker indsigt i og viden om idrætspsykologiens grundelementer.

  Indhold
  Du får et indblik i de psykologiske mekanismer, der påvirker udøverens præstation til træning og konkurrence. Vi bruger materialet Idrætspsykologi.

  Pris
  Kr. 6.500

 • Som træner for børn og unge er det vigtigt at tage hensyn til børnenes fysiske og mentale formåen. På kurset får trænerne derfor indsigt i samspillet mellem børns udvikling, træningsmiljøet og trænerens roller og ansvar.

  Udbytte
  Viden om barnets udvikling fysisk, psykisk og socialt.
  Bevidstgørelse og stillingtagen til emner som pædagogik, trænertyper, målsætning og idrætsmiljøets betydning.
  Konkrete ideer til lege og træningsøvelser for børn og unge.

  Målgruppe
  Trænere, instruktører og ledere for børn og unge. Kort sagt alle der er interesserede i og ansvarlige for børn og unges deltagelse i idræt.

  Indhold
  Idrætspædagogik
  Idrætsmiljø
  Børns udvikling
  Træningsplanlægning, herunder konkrete eksempler på lege og øvelser
  Sikkerhed og ansvar
  Etiske og moralske spørgsmål
  Kurset veksler mellem teori og praktik
  Vi bruger materialet Idræt for børn og unge.

  Pris
  Kr. 8.200