100.000 kroner til Danmarks bedste holdkammerat

Nu er det tid til at nominere Danmarks bedste holdkammerat. DIF og Nordea-fonden uddeler nemlig ’Fidusbamsen’ til en ung idrætsudøver, der har været en særlig god holdkammerat i det forgangne år.
2. nov 2017
Nu er det tid til at nominere Danmarks bedste holdkammerat. DIF og Nordea-fonden uddeler nemlig ’Fidusbamsen’ til en ung idrætsudøver, der har været en særlig god holdkammerat i det forgangne år.

Bliver det den stærkt kæmpende spiller, der altid tager de hårde knubs i kamp, der tager prisen i år? Eller bliver det den glade holdkammerat, som altid bidrager med godt humør til træning? Eller hvad med den unge atlet, som tager sig af de nye på holdet og får dem til at falde godt til i klubben fra første dag.

Mulighederne er mange, når jagten på Danmarks bedste holdkammerat indledes.

”Dansk idræt er fyldt med flere hundredetusinde unge mennesker, der dyrker deres idræt og ikke mindst fællesskabet i foreningerne. I idrætsforeningerne kæmper man for hinanden, og her opstår utallige gode kammeratskabet. Det vil vi gerne hylde,” siger DIF’s formand, Niels Nygaard. 

Frem til 1. december 2017 kan man på www.fidusbamsen.dk indstille en ung person i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens pris ’Fidusbamsen’. Prisen vil blive uddelt ved sportsgallaen Sport 2017 den 6. januar til en ung person, som ganske enkelt er en god holdkammerat i en idrætsforening under DIF.

Og der er en ualmindelig attraktiv præmie på højkant. Ud over æren inkluderer prisen nemlig en sportsrejse for ’Årets Holdkammerat 2017’ og dennes hold. Rejsen har en værdi af 100.000 kroner. 

”Gode holdkammerater er alfa omega, når man dyrker idræt, og gode holdkammerater er med til at skabe liv og glæde i idrætsforeningerne, hvad enten man vinder eller taber med sit hold. Fællesskabet binder idrætten sammen, og vi håber, at landets mange unge idrætsudøvere vil være med til at udpege netop deres gode holdkammerater ude i klubberne,” siger Nordea-fondens direktør, Henrik Lehmann Andersen.

For at nominere årets bedste holdkammerat mellem 12 og 19 år, kan man besøgewww.fidusbamsen.dk uploade et billede af personen og lave en lille beskrivelse af, hvorfor den udvalgte kandidat fortjener at blive ’Årets Holdkammerat 2017’.

Sidste år vandt den 14-årige cheerleader Signe Vemby fra Århus Tigers prisen. Hun brugte vinderkronerne på at invitere sit hold på en uforglemmelig træningstur til Barcelona.