Gå direkte til indhold

Vandsport for de yngste

Idrættens Innovationslab indgår i samarbejde med Whipperkids om at udvikle surf-udstyr, der kan anvendes til mindre børn i sejl- og surf-klubber.

Hvorfor

Der eksisterer meget få tilbud, der kan give små børn en sjov og sikker introduktion til sejlsport. Udstyr til børn idag er både tungt og dyrt, hvilket afholder mange børn og forældre i at komme igang med sejlsport i en tidlig alder. Whipperkids designer produkter som er udviklet specifikt med øje for børns fysik og motorik. Samtidig stiller sejlsport i klubber særlige krav til uddannelse af trænere, forældre og frivillige, samt til udstyrets sikkerhed og holdbarhed.

Surfer

 

 

Hvem

I projektet indgår Idrættens Innovationslab, Whipperkids og VM Sejlsport 2018. Hvis du gerne vil høre mere eller deltage i projektet, så giv endelig en melding på innovationslab@dif.dk

Hvordan

Idrættens Innovationslab samarbejder med Whipperkids om at videreudvikle de nuværende produkter, så de kan leve op til sejl- og surf-klubbernes ønsker om tilbud til børn. F.eks. Hvilke krav og kriterier har klubberne til udstyret? Hvordan uddannes trænere til at undervise små børn?

Om WhipperKids

WhipperKids er en ny dansk virksomhed med en mission om at få børn på vandet for at have det sjovt så tidligt som muligt. Det første produkt i rækken er et windsurf-sæt til børn mellem 3 og 6 år, og det er netop blevet lanceret. Se mere på www.whipperkids.com.

 

Information om cookies.

Accepter